Fat Loss 4 Idioter Review

Editor Karakter:
Karakter: 4


Fat Loss 4 Idioter Review

Fat Loss 4 Idioter er i øjeblikket den mest solgte fedt tab og dieting e-bog på internettet. Det hævder, at du kan miste 9lb hver 11 dage. Hold læsning at finde ud af, om fedt tab 4 idioter rent faktisk virker.

Webstedet ser ret sjovt med nogle tegneserie stil billeder. Og jeg normalt ikke kan lide at være med titlen som "idiot". Så mit første indtryk: Er det fedt tab program bare en vittighed eller et virkelig alvorligt?

Jeg fortsatte med at læse ved hjælp af det anlæg, hvor de nævne fire velkendte vægttab teknikker, der ikke fungerer. Og det er præcis, hvad jeg har oplevet. Jeg forsøgte mange fedtfattig mad og lav Carb planer uden held. Jeg klikkede lavpunktet lokaliteterne og fundet mange interessante og provokerende udtalelser.

>>> Klik her og få 50% rabat <<<
(Brug Code 70-3394001)

Hvem står bag Fat Loss 4 Idioter?

Normalt er det første, jeg gerne vide - som er forfatter og ekspert i et fedt tab program. I dette tilfælde er det ukendte, er der ingen navn eller selskab, som er nævnt på deres hjemmeside.

Normalt lugter som et fupnummer ... Men lad os finde ud af, hvad fedt tab 4 idioter rent faktisk er ca.

Hvad er Fedt tab for Idioter om?

De vigtigste konceptet bag Fat Loss 4 Idioter er en teori kaldet "flytte kalorier". Det fungerer således: Din spisevaner definere, hvordan din krop brænder kalorier. Din krop forventer, at du skal spise den samme kombination af fødevarer i de kommende dage og uger. Hvis du overtræder denne vane med at spise forskellige fødevarer hver dag dit stofskifte begynder at brænde flere kalorier. Det lyder logisk i teorien, men hvordan fungerer det i det virkelige liv?

Den anden del af fedt tab for idioter program er et online kost generator. Det skaber en personlig kost planen efter du input din vægt mål og hvilken type mad, du foretrækker. På få sekunder modtager du en detaljeret spise for de næste 11 dage ved hjælp af skiftende kalorier tilgang. Dette skridt er virkelig enkel og kan udføres med et par klik. Der er separat kost generator for vegetarer.

Her er et eksempel på to menu planer, som kun indeholder hele fødevarer:

Dag 1:

Mel 1: røræg
Måltid 2: Kylling
Måltid 3: Blandet Nødder
Måltid 4: Sandwich (alle typer)

Dag 2:

Mel 1: Kylling
Måltid 2: Frugtsalater
Måltid 3: Fish Fillet
Måltid 4: Hytteost

Hvad er resultaterne?

Dette er en lav Carb diæt, der forsøger at narre dine metabolisme ved at ændre dine kostvaner dagligt. Princippet bag denne diæt værker og tusindvis af mennesker med succes tabt fedt at bruge den.

Miste 9 pounds hver 11 dage er en smule over overdrevet. Ja jeg ved, at nogle mennesker mister så meget vægt, men det er oftest vandbinding. Jeg har mistet en hel del vægt med denne teknik, men det tog lidt længere tid end 11 dage. Og efter et par uger det bliver sværere at tabe så meget vægt efter den oprindelige virkning. Programmet hjælper med at lære det grundlæggende i at miste fedt effektivt. Hvis du bruger disse teknikker kan du se gode resultater efter 20-30 dage.

Fordele:

-Du kan starte dieting på mindre end 15 minutter uden at læse masser af instruktioner

- Ingen grund til at tælle kalorier

- Let at bruge

- Billige menuer

- Ingen kendte eksperter bag planen - forfatteren er anonym
- Påberåbelse af at miste 9lbs pr 11 uger er sandsynligvis hyped op
- Nr. workouts og hjerte program indeholdt

Hvad er den endelige dom?

Hvis du ønsker at starte miste vægt hurtigt med en enkel kost planen derefter Fat Loss 4 Idioter er et solidt fedt tab program, som jeg anbefaler. Selv om jeg ikke mister 9lbs hver 11 uger jeg så bemærkelsesværdige resultater, efter 20 dage. Jeg kan godt lide hvor enkelt det er at bruge. Du kan begynde at miste vægt på mindre end 15 minutter. Prisen for den e-bog er $ 39 og i betragtning af, at det kommer med en online kost generator det er en god værdi.

Hvis du leder efter styrke dine abs så godt sammen med et program, hvor en ernærings-planen er ledsaget af træningsprogrammer og hjerte uddannelse Jeg anbefaler, at du har et kig på Truth About Six Pack Abs af Mike Geary. Du kan læse en anmeldelse, og se mine resultater med det her.

Men hvis du blot ønsker at vælge de dovne rute uden træningsprogrammer og hjerte uddannelse derefter Fat Loss 4 Idioter er en meget god start at tabe fedt hurtigt.

Garanti: Det kommer med et 8 ugers fuld pengene tilbage garanti.
>>> Klik her og få 50% rabat <<<
(Brug Code 70-3394001)

Del og nyd: Disse ikoner linker til sociale bookmarking steder, hvor læserne kan dele og opdage ny web sider.
 • Digg
 • del.icio.us
 • Netvouz
 • DZone
 • ThisNext
 • MisterWong
 • Wists
 • StumbleUpon

4 Responses til "Fat Loss 4 Idioter Review"

 1. SarahC siger:
  11:48

  I november 07 havde jeg en sten til at miste og 3 uger, indtil en ferie i solen. så i desperation brugt Idiot bevis kost og jeg mistede 7 lb i den første uge og omkring 3 lb i 2. uge selv tydeligvis ikke var så god i 2. uge, men som tiden gik jeg på ferie, jeg havde mistet 12lb så var meget glad for.
  Jeg tror sin ok for en hurtig løsning måske en gang om måneden og kun spise fornuftigt resten af tiden.

 2. Natalie Barr siger:
  4:18

  Jeg elsker det, og sin let. Jeg har mistet 8 lbs de første 11 dage. Jeg har de 11 dages cyklus 2 gange og tabt 6 lbs og 4 pund for i alt 18 lbs med 33 dages dieting. Jeg havde ingen problemer ved at holde sig til kosten, og jeg var aldrig sulten. Jeg er begyndt kosten cyklen igen til det nye år. Jeg er glad for at sige, at jeg spiste regelmæssigt (ingen diæt), da den 7 december og har bevaret min vægt. Jeg troede måske vægten ville returnere let, men det skete ikke.

 3. Marlyn Says:
  4:31

  Jeg har forsøgt at tabe sig vil de sædvanlige slimmers' klubber og udøver som en sindssyg til ingen nytte. Dette har stået på i 4 år, og jeg var elendig. Jeg klikkede på denne fatloss program og begyndte med det samme.

  Resultaterne?? Brilliant. Jeg har mistet en sten i 3 uger, og jeg er stadig gør kosten kombineret med gåture hver dag, og jeg føler stor og tyndere omsider. Jeg har haft den lejlighedsvise stykke brød eller gin og tonic, men har primært holdt sig til kosten. Nemt, aldrig sulten, men dyrere for mig at gøre, som jeg har spist det meste fisk for mine vigtigste protein, og at ikke kommer billige! Vil anbefale det til alle, der har et vægttab program og vil blot sige, at du skal være enkelt fordomsfri de første 11 dage, og det vil fungere. Det er nemt at fortsætte derefter som du kender det fungerer, og du aldrig vil sulte! Vil forsøge at vegetar 11 dage næste gang at komme til mit mål, vægt, hvilket skal ske i 3 uger! Ja, mig en glæde bunny.

 4. Bob goodrrich siger:
  9:11

  Iris, min kone, og jeg er "troende" i FAT TAB .... Dette er den mest vellykkede vægttab program. Efter en kort periode, hun kom ind i et mønster, og nu er 30lbs. lighter. Jeg håber, at mange mennesker prøve det. Det ville være en win-win for alle involverede.
  Bob Goodrich

Efterlad et svar