Vet Verlies 4 Idiots Review

Editor Rating:
Waardering: 4


Fat Loss 4 Idiots Review

Fat Loss 4 Idiots is momenteel de meest verkochte vet verlies en dieting ebook op het internet. Zij stelt dat je kunt verliezen 9lb elke 11 dagen. Blijven lezen om te achterhalen of vet verlies 4 idioten eigenlijk werkt.

De website ziet er heel grappig met enkele cartoon-stijl foto's. En ik normaal gesproken niet willen zijn titel als "idioot". Dus mijn eerste indruk: is dit vet verlies programma gewoon een grap of echt serieus?

Ik bleef lezen via de site waar ze noemen vier bekende gewichtsverlies technieken die werken niet. En dat is precies wat ik heb ervaren. Ik probeerde veel vetarm voedsel en lage carb plannen zonder succes. Ik klikte via de sites en vinden veel interessante en uitdagende uitspraken.

>>> Klik hier voor 50% korting <<<
(Gebruik code 70-3394001)

Wie zit er achter Fat Loss 4 Idiots?

Normaal gesproken is de eerste dat ik graag willen weten - wie is de auteur en deskundige van een vet verlies programma. In dit geval is onbekend, er is geen naam of bedrijfsnaam vermeld op hun home page.

Normaliter dit ruikt naar oplichterij ... Maar, laten we weten wat vet verlies 4 idioten is eigenlijk over gaat.

Wat is Fat Loss Voor Idioten over?

Het belangrijkste idee achter Fat Loss 4 Idiots is een theorie te noemen "het verschuiven calorieën". Het werkt als volgt: Uw voedingsgewoonten definiëren hoe uw lichaam verbrandt calorieën. Je lichaam verwacht dat je eten dezelfde combinatie van voedingsmiddelen in de komende dagen en weken. Als u deze gewoonte te breken door het eten van verschillende voedingsmiddelen elke dag uw stofwisseling begint verbranding van meer calorieën. Dit klinkt in theorie logisch, maar hoe werkt het in het echte leven?

Het tweede deel van het vet verlies voor idioten programma is een online dieet generator. Het creëert een persoonlijk dieet plan nadat u uw gewicht input-doelstellingen en het soort voedsel dat u verkiest. In enkele seconden ontvangt u een gedetailleerd plan voor het eten voor de komende 11 dagen met behulp van het verschuiven van calorieën aanpak. Deze stap is heel eenvoudig en kan uitgevoerd worden met een paar klikken. Is er een aparte voeding generator voor vegetariërs.

Hier is een voorbeeld van twee menu's die bevat alleen hele levensmiddelen:

Dag 1:

Maaltijd 1: Roerei
Maaltijd 2: Kip
Maaltijd 3: Mixed Nuts
Maaltijd 4: Sandwich (alle soorten)

Dag 2:

Maaltijd 1: Kip
Maaltijd 2: Fruit Salad
Maaltijd 3: visfilet
Maaltijd 4: Cottage cheese

Wat zijn de resultaten?

Dit is een low carb dieet dat probeert om uw stofwisseling door het veranderen van uw voedingsgewoonten dagelijks. Het principe achter dit dieet werkt en duizenden mensen met succes verloren vet gebruiken.

Losing 9 pond elke 11 dagen is een iets meer dan overdreven. Ja ik weet dat sommige mensen die veel gewicht verliezen, maar het is meestal waterberging. Ik deed verliezen een eerlijk bedrag van gewicht met deze techniek, maar het duurde een beetje langer dan 11 dagen. En na een paar weken is het steeds moeilijker te verliezen dat er veel gewicht na de eerste zin. Het programma helpt bij het aanleren van de basisprincipes van het verlies van vet efficiënt. Als je gebruik maakt van deze technieken moet u goede resultaten na 20-30 dagen.

Pros:

-U kunt beginnen dieting in minder dan 15 minuten zonder het lezen van veel instructies

- Geen noodzaak om calorieën tellen

- Eenvoudig te gebruiken

- Goedkope's

- Geen bekende deskundigen achter het plan - auteur is anoniem
- Vordering van verliezen 9lbs per 11 weken is waarschijnlijk hype up
- Geen training en cardio programma opgenomen

Wat is de definitieve uitspraak?

Als u wilt beginnen met afvallen snel met een simpel dieet plan vervolgens Fat Loss 4 Idiots is een solide vet verlies programma dat ik aanbevelen. Hoewel ik niet verliezen 9lbs elke 11 weken zag ik opmerkelijke resultaten na 20 dagen. Ik hou van hoe simpel het is om te gebruiken. U kunt beginnen met afvallen in minder dan 15 minuten. De prijs van het ebook is $ 39 en overweegt dat het komt met een online generator dieet is een goede waarde.

Als u op zoek bent voor het versterken van uw ABS en met een programma waar een voedings-plan gaat vergezeld van het hardlopen en cardio training adviseer ik u een kijkje op Truth About Six Pack Abs door Mike Geary. U kunt lezen in een evaluatie en zie mijn resultaten met deze hier.

Maar als je gewoon wilt koos de luie route zonder workouts en cardio training dan Fat Loss 4 Idiots is een zeer goede start te verliezen vet snel.

Garantie: Het wordt geleverd met een 8 weken vol geld-terug garantie.
>>> Klik hier voor 50% korting <<<
(Gebruik code 70-3394001)

Het aandeel en geniet van: Deze pictogrammen verbinden met sociale bookmarking plaatsen waar de lezers kunnen delen en ontdekken van nieuwe webpagina's.
 • Digg
 • del.icio.us
 • Netvouz
 • DZone
 • ThisNext
 • MisterWong
 • Wists
 • StumbleUpon

4 Reacties op "Fat Loss 4 Idiots Review"

 1. SarahC Says:
  11:48

  In 07 november had ik over een steen te verliezen en 3 weken tot een vakantie in de zon. dus in wanhoop gebruikt Idiot proof dieet en ik verloor 7 lb in de eerste week en ongeveer 3 lb in 2de week, hoewel natuurlijk niet zo goed in de 2e week, maar door de tijd ging ik op vakantie had ik verloren 12lb zo was zeer tevreden.
  Ik denk dat het goed voor een snelle oplossing misschien een keer per maand en alleen eten verstandig de rest van de tijd.

 2. Natalie Barr Says:
  4:18

  Ik hou van haar en haar gemakkelijk. Ik verloor 8 lbs de eerste 11 dagen. Ik heb de 11 dagen cyclus 2 keer en verloor 6 kg en 4 kg voor een totaal van 18 lbs met 33 dagen van een dieet. Ik had geen problemen kleven aan het dieet en ik was nooit honger. Ik ben begonnen met het dieet cyclus opnieuw voor het nieuwe jaar. Ik ben blij te zeggen dat ik aten regelmatig (zonder voeding) sinds 7 december en hebben mijn gewicht. Ik dacht misschien het gewicht zou terugkeren gemakkelijk, maar het niet.

 3. Marlyn Says:
  4:31

  Ik heb geprobeerd om gewicht te verliezen zal de gebruikelijke slimmers' clubs en het uitoefenen als een maniak niet helpen. Dit heeft voor 4 jaar en ik was ellendig. Ik klikte op deze fatloss programma en begon meteen.

  De resultaten? Briljant. Ik heb een steen in 3 weken en ben nog steeds doet het dieet gecombineerd met wandelen elke dag en ik voel me geweldig en dunner eindelijk. Ik heb af en toe een sneetje brood of gin en tonic, maar hebben vooral vast aan de voeding. Makkelijk, nooit honger maar duurder voor mij te doen zoals ik heb gegeten meestal vis voor mijn belangrijkste eiwit en dat is niet goedkoop! Zou aanraden aan iedereen die een gewichtsverlies programma en wil alleen zeggen dat je moet enkele gelijkgezinde de eerste 11 dagen en het zal werken. Het is gemakkelijk om verder te gaan dan als je weet dat het werkt en je zult nooit verhongeren! Zal proberen de vegetarische komende 11 dagen tijd om aan mijn gewicht doelgroepen die moeten gebeuren in 3 weken tijd! Ja, ben een happy bunny.

 4. bob goodrrich Says:
  9:11

  Iris, mijn vrouw en ik zijn "gelovigen" in FAT LOSS .... Dit is de meest succesvolle gewichtsverlies programma. Na een korte periode, ze in een patroon, en nu is 30lbs. lichter. Ik hoop dat veel mensen proberen. Dat zou een win-winsituatie voor alle betrokkenen.
  Bob Goodrich

Verlaat een Antwoord