Fat tap 4 Idiotene gjennomgang

Redaktør Vurdering:
Karakter: 4


Fat tap 4 Idiotene gjennomgang

Fat tap 4 Idiotene er for tiden den mest solgte fett tap og dieting eBok på internett. Det påstår at du kan miste 9lb enhver 11 dager. Hold leser å finne ut om fett tap 4 idioter som faktisk fungerer.

Nettstedet ser ganske morsomt med noen tegneserie stil bilder. Og jeg vanligvis ikke liker å bli tittelen som "idiot". Så mitt første inntrykk: er dette fettet loss program bare en spøk eller virkelig alvorlig?

Jeg fortsatte å lese gjennom området der de nevner fire velkjente vekttap teknikker som ikke fungerer. Og det er akkurat det jeg opplevde. Jeg prøvde mange lavt fett mat og lav carb planer uten å lykkes. Jeg klikket gjennom nettstedene og funnet mange interessante og provoking setninger.

>>> Klikk her for 50% rabatt <<<
(Bruk Code 70-3394001)

Hvem står bak Fat tap 4 Idiotene?

Normalt er det første jeg gjerne vite - som er forfatter og ekspert på et fett tap programmet. I dette tilfellet er det ukjente, er det ikke navnet eller selskapet som er nevnt på hjemmesiden.

Normalt er dette lukter en lurendreier ... Men, la oss finne ut hva fett tap 4 idioter faktisk om.

Hva er Fat tap For Idiotene om?

Hovedformålet Konseptet bak Fat tap 4 Idiotene er en teori som kalles "skiftende calories". Det fungerer slik: Dine matvaner definere hvordan kroppen brenner calories. Kroppen forventer at du vil spise den samme kombinasjonen av mat i de kommende dagene og ukene. Hvis du bryter denne vanen med å spise forskjellig mat hver dag stoffskiftet starter brenningen mer calories. Dette høres logisk i teorien, men hvordan virker det i det virkelige liv?

Den andre delen av fett tap for idioter programmet er en online diett generator. Det skaper en personlig diett plan etter at du tar med vekt mål og type mat du foretrekker. På noen få sekunder får du en detaljert spising plan for de neste 11 dager ved hjelp av skiftende calories tilnærming. Dette trinnet er veldig enkel og kan utføres med noen få klikk. Det er egen diett generator for vegetarianere.

Her er et eksempel på to menyen planer som inneholder bare hele matvarer:

Dag 1:

Meal 1: eggerøre
Måltid 2: Kylling
Måltid 3: Mixed Nuts
Måltid 4: Sandwich (alle)

Dag 2:

Meal 1: Kylling
Måltid 2: fruktsalat
Måltid 3: Fisk filèt
Måltid 4: Cottage Cheese

Hva er resultatene?

Dette er en lav carb diett som prøver å lure stoffskiftet ved å endre mat vaner daglig. Prinsippet bak denne dietten fungerer og tusenvis av mennesker vellykket mistet fett bruker det.

Å miste 9 pounds hver 11 dager er litt over overdrevet. Ja jeg vet at noen mennesker mister så mye vekt, men det er mest vann oppbevaring. Jeg hadde mistet en god del vekt med denne teknikken, men det tok litt lenger tid enn 11 dager. Og etter noen uker og det får vanskeligere å miste så mye vekt etter den første effekt. Programmet bidrar til å lære det grunnleggende for å miste fett effektivt. Hvis du bruker disse teknikkene du bør se gode resultater etter 20-30 dager.

Pros:

-Du kan starte dieting på mindre enn 15 minutter uten å lese masse instruksjoner

- Ingen trenger å telle calories

- Enkel å bruke

- Billige menyer

- Ingen kjente eksperter bak plan - Forfatteren er anonym
- Krav om å miste 9lbs per 11 uker er sannsynligvis hyped opp
- Nei workouts og cardio program inkludert

Hva er Final Verdict?

Hvis du vil begynne å miste vekt raskt med en enkel diett plan deretter Fat tap 4 Idiotene er en solid fett loss program som jeg anbefaler. Selv om jeg ikke miste 9lbs alle 11 uker Jeg så bemerkelsesverdige resultater etter 20 dager. Jeg liker hvor enkelt det er å bruke. Du kan begynne å miste vekt på mindre enn 15 minutter. Prisen for eBok er $ 39 og vurderer at den kommer med en online diett generator en god verdi.

Hvis du leter etter styrke dine magemuskler så vel med et program der en næring plan ledsages av workouts og cardio trening anbefaler jeg deg ta en titt på Truth About Six Pack Abs av Mike Geary. Du kan lese en gjennomgang og se resultater med det her.

Men hvis du bare vil valgte lat ruten uten workouts og cardio trening deretter Fat tap 4 Idiotene er en veldig god start for å miste fett fort.

Garanti: Det følger med en 8 uker full pengene-tilbake-garanti.
>>> Klikk her for 50% rabatt <<<
(Bruk Code 70-3394001)

Dele og nyte: Disse ikoner koble til sosial bokmerke områder hvor leserne kan dele og oppdage nye websider.
 • Digg
 • del.icio.us
 • Netvouz
 • DZone
 • ThisNext
 • MisterWong
 • Wists
 • StumbleUpon

4 Svar å "Fat tap 4 Idiotene Review"

 1. SarahC sier:
  11:48

  I den 07 november hadde jeg en stein til å tape og 3 uker før en ferie i solen. så i desperasjon brukte Idiot bevis kosthold og jeg mistet 7 lb i den første uken, og om lag 3 lb i 2dre uke men tydeligvis ikke så god i 2dre uke men av tiden gikk jeg på ferie jeg hadde mistet 12lb så var veldig fornøyd.
  Jeg tror det ok for en rask fiks kanskje en gang i måneden og bare spiser fornuftig resten av tiden.

 2. Natalie Barr sier:
  4:18

  Jeg elsker det og lett. Jeg mistet 8 kg de første 11 dager. Jeg gjorde det 11 dagers syklus 2 ganger og tapte 6 lbs og 4 pund for totalt 18 kg med 33 dagers dieting. Jeg hadde ingen problemer stikker til diett og jeg var aldri sulten. Jeg har startet dietten syklus igjen for det nye året. Jeg glad for å si at jeg spiste regelmessig (ingen diett) siden 7 desember og har hatt min vekt. Jeg trodde kanskje vekten vil returnere lett, men det gjorde ikke.

 3. Marlyn sier:
  4:31

  Jeg har forsøkt å gå ned i vekt skal den vanlige slimmers' klubber og trener som en galning til ingen nytte. Dette har gått på for 4 år og jeg var ulykkelig. Jeg klikket på denne fatloss programmet og startet den umiddelbart.

  Resultatene? Brilliant. Jeg har mistet en stein i 3 uker og er fremdeles gjør diett kombinert med fotturer hver dag, og jeg føler stor og tynnere på lenge sist. Jeg har hatt sporadisk stykke brød eller gin tonic, men har hovedsakelig fast til diett. Easy aldri sulten, men dyrt for meg å gjøre som jeg har spist det meste fisk for min viktigste protein og som ikke kommer billig! Vil anbefale den til alle som har et vekttap programmet og ville bare si at du må være singel sinn første 11 dager og den vil fungere. Det er lett å fortsette da som du vet fungerer, og du vil aldri sulte! Skal prøve vegetarianer 11 dager neste gang å komme til mitt target vekten som skal skje i 3 ukers tid! Ja, er en lykkelig bunny.

 4. Bob goodrrich sier:
  9:11

  Iris, min kone og jeg "troende" i FAT TAP .... Dette er den mest vellykkede vekttap programmet. Etter en kort periode, fikk hun inn i et mønster, og nå er 30lbs. lighter. Jeg håper mange prøve. Det ville være en vinn-vinn for alle involverte.
  Bob Goodrich

Avreise en Svar