Fat Loss 4 Idioter granskning

Editor Rating:
Betyg: 4


Fat Loss 4 Idioter granskning

Fat Loss 4 Idioter är för närvarande den mest sålda fett förlust och bantning Ebook på Internet. Man hävdar att man kan förlora 9lb var 11 dagar. Fortsätt behandlingen att ta reda på om fett förlust 4 idioter verkligen fungerar.

Webbplatsen ser ganska roligt med några tecknade stil bilder. Och jag normalt inte gillar att titeln som "idiot". Så mitt första intryck: är det fett förlust programmet bara ett skämt eller verkligen menar allvar?

Jag fortsatte att läsa igenom den plats där de nämner fyra välkända viktminskning teknik som inte fungerar. Och det är precis vad jag upplevt. Jag försökte många fettsnål mat och låga Carb planer utan framgång. Jag klickade via webbplatser och hittade många intressanta och provocerande uttalanden.

>>> Klicka här för 50% rabatt <<<
(Använd kod 70-3394001)

Vem står bakom Fat Loss 4 Idioter?

Normalt är det första jag vilja veta - vem som är författare och expert i ett fett förlust programmet. I detta fall är det okänt, det finns inga namn eller företag som nämns på deras hemsida.

Normalt detta luktar som en bluff ... Men låt oss ta reda på vad fett förlust 4 idioter faktiskt om.

Vad är Fat Loss För Idioter om?

Det viktigaste konceptet bakom Fat Loss 4 Idioter är en teori som kallas "flytta kalorier". Det fungerar på följande sätt: Dina matvanor definiera hur din kropp bränner kalorier. Din kropp räknar med att du äter samma kombination av livsmedel under de kommande dagarna och veckorna. Om du bryta denna vana med att äta olika livsmedel dagligen din ämnesomsättning börjar bränna fler kalorier. Det låter logiskt i teorin, men hur fungerar det i verkliga livet?

Den andra delen av fett förlust för idioter programmet är ett online diet generator. Det skapar en personlig diet plan när du matar in din vikt mål och vilken typ av mat du föredrar. I sekunder du får en detaljerad äta plan för de kommande 11 dagarna med hjälp av skiftande kalorier strategi. Detta steg är egentligen enkel och kan utföras med ett par klick. Det finns en särskild diet generator för vegetarianer.

Här är ett exempel på två menyn planer som endast innehåller hela livsmedel:

Dag 1:

Mjöl 1: Äggröra
Meal 2: Kyckling
Mjöl 3: Mixed Nuts
Mjöl 4: Sandwich (alla typer)

Dag 2:

Mjöl 1: Kyckling
Meal 2: Fruktsallad
Mjöl 3: fiskfilé
Mjöl 4: Keso

Vilka är resultaten?

Detta är en låg Carb diet som försöker lura din ämnesomsättning genom att ändra dina matvanor dagligen. Principen bakom denna diet fungerar och tusentals människor har förlorat fett använder den.

Förlorande 9 pounds per 11 dagar är lite över överdrivna. Ja jag vet att vissa personer förlorar så mycket vikt, men det är oftast vattenbindande. Jag har förlorat en hel del vikt med denna metod, men det tog lite längre tid än 11 dagar. Och efter ett par veckor det blir svårare att förlora så mycket vikt efter den initiala effekten. Programmet hjälper dig att lära dig grunderna för att förlora fett effektivt. Om du använder dessa tekniker bör du se goda resultat efter 20-30 dagar.

Pros:

-Du kan börja bantning på mindre än 15 minuter utan att läsa massor av instruktioner

- Du behöver inte räkna kalorier

- Enkel att använda

- Billiga menyer

- Inga kända experter bakom planen - författaren är anonym
- Hävdar att förlora 9lbs per 11 veckor är förmodligen hyped upp
- Ingen träning och hjärt-program ingår

Vilken är den slutliga domen?

Om du vill börja gå ned i vikt snabbt med en enkel diet plan sedan Fat Loss 4 Idioter är ett fast fett förlust program som jag rekommenderar. Även om jag inte förlora 9lbs var 11 veckor såg jag anmärkningsvärda resultat efter 20 dagar. Jag gillar hur enkelt det är att använda. Du kan börja tappa vikt på mindre än 15 minuter. Priset för Ebook är $ 39 och med tanke på att det levereras med en online diet generatorn det är ett bra värde.

Om du letar efter stärka din abs och med ett program där en kost som åtföljs av träning och hjärt utbildning jag rekommenderar att du ta en titt på Truth About Six Pack Abs av Mike Geary. Du kan läsa en recension och se mina resultat med det här.

Men om du bara vill valde den lata vägen utan träning och hjärt utbildning sedan Fat Loss 4 Idioter är en mycket bra start att förlora fett snabbt.

Garanti: Det kommer med en 8 veckor full pengarna-tillbaka-garanti.
>>> Klicka här för 50% rabatt <<<
(Använd kod 70-3394001)

Dela och njut: Dessa ikoner länkar till sociala Bokmärk platser där läsare kan dela och upptäcka nya webbsidor.
 • Digg
 • del.icio.us
 • Netvouz
 • DZone
 • ThisNext
 • MisterWong
 • Wists
 • StumbleUpon

3 Responses to "Fat Loss 4 Idioter Review"

 1. SarahC säger:
  11:48

  I den 07 november hade jag en sten för att förlora och 3 veckor tills en semester i solen. så att i desperation använt Idiot bevis kost och jag förlorade 7 lb under den första veckan och ungefär 3 lb i 2 veckor men uppenbarligen var inte så bra i 2 veckor men när jag gick på semester hade jag förlorat 12lb så var mycket nöjd.
  Jag tycker att det ok för en snabb lösning kanske en gång i månaden och bara äta förnuftigt resten av tiden.

 2. Natalie Barr säger:
  4:18

  Jag älskar den och dess lätt. Jag har tappat 8 kg de första 11 dagarna. Jag gjorde 11 dagarsperiod 2 flera gånger och förlorade 6 lbs och 4 lbs för totalt 18 kg med 33 dagars diet. Jag hade inga problem att hålla sig till kosten och jag var aldrig hungrig. Jag har startat kosten cykeln igen för det nya året. Jag är glad att kunna säga att jag ätit regelbundet (ingen diet) sedan den 7 december och har behållit min vikt. Jag trodde kanske vikt skulle återställas på ett enkelt sätt men det gjorde det inte.

 3. Marlyn säger:
  4:31

  Jag har försökt att gå ner i vikt att de vanliga slimmers "klubbar och utövar som en galning till ingen nytta. Detta har pågått i 4 år och jag var olycklig. Jag klickade på länken till denna fatloss och började omedelbart.

  Resultatet? Brilliant. Jag har tappat en sten i 3 veckor och jag fortfarande gör kost i kombination med promenader varje dag och jag känner stor och tunnare äntligen. Jag har haft enstaka bit bröd eller gin och tonic, men har främst fastnat för kost. Lugn, aldrig hungrig, men dyrt för mig att göra som jag har ätit främst fisk för min huvudsakliga protein och att inte komma billigt! Skulle rekommendera den till alla som har en viktminskning programmet och vill bara säga att du måste vara singel minded de första 11 dagarna och det kommer att fungera. Det är lätt att fortsätta så som ni vet att det fungerar och du kommer aldrig att svälta! Ska försöka att vegetarisk 11 dagar nästa gång för att komma till mitt mål vikt som bör ske inom 3 veckor! Ja, är en glad kanin.

Lov en Svara